Buka ménu utama

Tuo Sepunggur, Batin II Babeko, Bungo

Tuo Sepunggur nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Batin II Babeko, Kabupatén Bungo, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Tuo Sepunggur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBungo
KacamatanBatin II Babeko

Citakan:Batin II Babeko, Bungo


Gnome-home.svg