Buka ménu utama

Turam nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Darul Kamal, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Turam
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanDarul Kamal

Citakan:Darul Kamal, Aceh Besar


Gnome-home.svg