Buka ménu utama

Ubrug, Warung Kiara, Sukabumi

désa di Sukabumi, Jawa Barat

Ubrug nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Warung Kiara, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ubrug
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanWarung Kiara




Gnome-home.svg