Buka ménu utama

Ujong Baroh, Johan Pahwalan, Aceh Barat

Ujong Baroh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Johan Pahwalan, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Ujong Baroh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanJohan Pahwalan

Citakan:Johan Pahwalan, Aceh Barat


Gnome-home.svg