Buka ménu utama

Ujong Beusa, Arongan Lambalek, Aceh Barat

Ujong Beusa nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Arongan Lambalek, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Ujong Beusa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanArongan Lambalek

Citakan:Arongan Lambalek, Aceh Barat


Gnome-home.svg