Ujong Gunong Cut, Kota Bahagia, Aceh Selatan

Ujong Gunong Cut nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kota Bahagia, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Ujong Gunong Cut
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanKota Bahagia

Citakan:Kota Bahagia, Aceh Selatan


Gnome-home.svg