Buka ménu utama

Ujong Mangki, Bakongan, Aceh Selatan

Ujong Mangki nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bakongan, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Ujong Mangki
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanBakongan

Citakan:Bakongan, Aceh Selatan


Gnome-home.svg