Buka ménu utama

Ujong Mesjid Tanoh Abee, Seulimeum, Aceh Besar

Ujong Mesjid Tanoh Abee nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Seulimeum, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Ujong Mesjid Tanoh Abee
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanSeulimeum

Citakan:Seulimeum, Aceh Besar


Gnome-home.svg