Ujong Mesjid Tanoh Abee, Seulimeum, Aceh Besar

Ujong Mesjid Tanoh Abee nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Seulimeum, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Ujong Mesjid Tanoh Abee
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanSeulimeum

Citakan:Seulimeum, Aceh Besar


Gnome-home.svg