Buka ménu utama

Ujong Pulo Cut, Bakongan Timur, Aceh Selatan

Ujong Pulo Cut nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bakongan Timur, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Ujong Pulo Cut
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanBakongan Timur

Citakan:Bakongan Timur, Aceh Selatan


Gnome-home.svg