Ujong Pulo Cut, Bakongan Timur, Aceh Selatan

Ujong Pulo Cut nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bakongan Timur, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Ujong Pulo Cut
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanBakongan Timur

Citakan:Bakongan Timur, Aceh Selatan


Gnome-home.svg