Buka ménu utama

Ujong Pulo Rayeuk, Bakongan Timur, Aceh Selatan

Ujong Pulo Rayeuk nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bakongan Timur, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Ujong Pulo Rayeuk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanBakongan Timur

Citakan:Bakongan Timur, Aceh Selatan


Gnome-home.svg