Buka ménu utama

Ujong Tanoh, Kota Bahagia, Aceh Selatan

Ujong Tanoh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kota Bahagia, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Ujong Tanoh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanKota Bahagia

Citakan:Kota Bahagia, Aceh Selatan


Gnome-home.svg