Buka ménu utama

Ujong Tanoh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Trumon, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Ujong Tanoh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanTrumon

Citakan:Trumon, Aceh Selatan


Gnome-home.svg