Buka ménu utama

Ujong Tanoh Darat, Meureubo, Aceh Barat

Ujong Tanoh Darat nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Meureubo, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Ujong Tanoh Darat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanMeureubo

Citakan:Meureubo, Aceh Barat


Gnome-home.svg