Buka ménu utama

Ujung Bandar nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bahorok, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ujung Bandar
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Langkat
Kacamatan Bahorok

Citakan:Bahorok, Langkat


Gnome-home.svg