Buka ménu utama

Ujung Batu I, Huta Raja Tinggi, Padang Lawas

Ujung Batu I nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Huta Raja Tinggi, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ujung Batu I
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanHuta Raja Tinggi

Citakan:Huta Raja Tinggi, Padang Lawas


Gnome-home.svg