Buka ménu utama

Ujung Batu II, Huta Raja Tinggi, Padang Lawas

Ujung Batu II nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Huta Raja Tinggi, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ujung Batu II
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanHuta Raja Tinggi

Citakan:Huta Raja Tinggi, Padang Lawas


Gnome-home.svg