Buka ménu utama

Ujung Gading nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sungai Kanan, Kabupatén Labuhanbatu Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ujung Gading
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu Kidul
KacamatanSungai Kanan

Citakan:Sungai Kanan, Labuhanbatu Kidul


Gnome-home.svg