Buka ménu utama

Ujung Gading Jae, Simangambat, Padang Lawas Kalér

Ujung Gading Jae nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Simangambat, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ujung Gading Jae
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanSimangambat

Citakan:Simangambat, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg