Buka ménu utama

Ujung Gading Julu, Simangambat, Padang Lawas Kalér

Ujung Gading Julu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Simangambat, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ujung Gading Julu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanSimangambat

Citakan:Simangambat, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg