Buka ménu utama

Ujung Ladang, Gunung Kerinci, Kerinci

Ujung Ladang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Gunung Kerinci, Kabupatén Kerinci, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Ujung Ladang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténKerinci
KacamatanGunung Kerinci

Citakan:Gunung Kerinci, Kerinci


Gnome-home.svg