Buka ménu utama

Ujung Meriah, Gunung Meriah, Deli Serdang

Ujung Meriah nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gunung Meriah, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ujung Meriah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanGunung Meriah

Citakan:Gunung Meriah, Deli Serdang


Gnome-home.svg