Ujung Negeri Hulu, Bintang Bayu, Serdang Bedagai

Ujung Negeri Hulu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bintang Bayu, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ujung Negeri Hulu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanBintang Bayu

Citakan:Bintang Bayu, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg