Buka ménu utama

Ujung Negeri Hulu, Bintang Bayu, Serdang Bedagai

Ujung Negeri Hulu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bintang Bayu, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ujung Negeri Hulu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanBintang Bayu

Citakan:Bintang Bayu, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg