Buka ménu utama

Ujung Padang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Sawang, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Ujung Padang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanSawang

Citakan:Sawang, Aceh Selatan


Gnome-home.svg