Buka ménu utama

Ujung Padang Asahan, Pasi Raja, Aceh Selatan

Ujung Padang Asahan nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Pasi Raja, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Ujung Padang Asahan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanPasi Raja

Citakan:Pasi Raja, Aceh Selatan


Gnome-home.svg