Buka ménu utama

Ujung Pasir, Danau Kerinci, Kerinci

Ujung Pasir nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Danau Kerinci, Kabupatén Kerinci, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Ujung Pasir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténKerinci
KacamatanDanau Kerinci

Citakan:Danau Kerinci, Kerinci


Gnome-home.svg