Buka ménu utama

Ujung Rambe, Bangun Purba, Deli Serdang

Ujung Rambe nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bangun Purba, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ujung Rambe
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanBangun Purba

Citakan:Bangun Purba, Deli Serdang


Gnome-home.svg