Buka ménu utama

Ujung Tanah nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Samadua, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Ujung Tanah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanSamadua

Citakan:Samadua, Aceh Selatan


Gnome-home.svg