Buka ménu utama

Ujung Tanduk, Laguboti, Toba Samosir

Ujung Tanduk nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Laguboti, Kabupatén Toba Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ujung Tanduk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténToba Samosir
KacamatanLaguboti

Citakan:Laguboti, Toba Samosir


Gnome-home.svg