Buka ménu utama

Ujungberung, Sindangwangi, Majalengka

désa di Majalengka, Jawa Barat

Ujungberung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sindangwangi, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ujungberung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanSindangwangi




Gnome-home.svg