Buka ménu utama

Ujunggebang, Sukra, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Ujunggebang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukra, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ujunggebang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanSukra




Gnome-home.svg