Buka ménu utama

Ujunggebang, Susukan, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Ujunggebang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Susukan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ujunggebang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanSusukan
Pamaréntahan
 • Nami KuwuDrs. Tarudin




Gnome-home.svg