Buka ménu utama

Ujungpendokjaya, Widasari, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Ujungpendokjaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Widasari, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ujungpendokjaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanWidasari




Gnome-home.svg