Buka ménu utama

Ukekh Deleng, Babul Rahmah, Aceh Tenggara

Ukekh Deleng nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Babul Rahmah, Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Ukekh Deleng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tenggara
KacamatanBabul Rahmah

Citakan:Babul Rahmah, Aceh Tenggara


Gnome-home.svg