Buka ménu utama

Ulak Tano, Simangambat, Padang Lawas Kalér

Ulak Tano nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Simangambat, Kabupatén Padang Lawas Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ulak Tano
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas Kalér
KacamatanSimangambat

Citakan:Simangambat, Padang Lawas Kalér


Gnome-home.svg