Buka ménu utama

Ulee Blang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bubon, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Ulee Blang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanBubon

Citakan:Bubon, Aceh Barat


Gnome-home.svg