Buka ménu utama

Ulee Lhat nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Montasik, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Ulee Lhat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanMontasik

Citakan:Montasik, Aceh Besar


Gnome-home.svg