Buka ménu utama

Ulee Lueng, Darul Imarah, Aceh Besar

Ulee Lueng nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Darul Imarah, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Ulee Lueng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanDarul Imarah

Citakan:Darul Imarah, Aceh Besar


Gnome-home.svg