Buka ménu utama

Ulee Paya nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Pulo Aceh, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Ulee Paya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanPulo Aceh

Citakan:Pulo Aceh, Aceh Besar


Gnome-home.svg