Ulei Pasi Ara, Woyla Barat, Aceh Barat

Ulei Pasi Ara nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Woyla Barat, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Ulei Pasi Ara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanWoyla Barat

Citakan:Woyla Barat, Aceh Barat


Gnome-home.svg