Buka ménu utama

Ulei Pasi Ara, Woyla Barat, Aceh Barat

Ulei Pasi Ara nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Woyla Barat, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Ulei Pasi Ara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanWoyla Barat

Citakan:Woyla Barat, Aceh Barat


Gnome-home.svg