Buka ménu utama

Ulok Mukti nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ngambur, Kabupatén Pesisir Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ulok Mukti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesisir Kulon
KacamatanNgambur

Citakan:Ngambur, Pesisir Kulon


Gnome-home.svg