Buka ménu utama

Ulu Aer nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sosopan, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ulu Aer
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanSosopan

Citakan:Sosopan, Padang Lawas


Gnome-home.svg