Buka ménu utama

Ulu Krui nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Way Krui, Kabupatén Pesisir Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ulu Krui
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesisir Kulon
KacamatanWay Krui

Citakan:Way Krui, Pesisir Kulon


Gnome-home.svg