Buka ménu utama

Ulu Mamis Situnggaling, Saipar Dolok Hole, Tapanuli Kidul

Ulu Mamis Situnggaling nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Saipar Dolok Hole, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ulu Mamis Situnggaling
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanSaipar Dolok Hole

Citakan:Saipar Dolok Hole, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg