Buka ménu utama

Ulu Mazo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Mazo, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ulu Mazo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanMazo

Citakan:Mazo, Nias Kidul


Gnome-home.svg