Buka ménu utama

Ulujami, Pesanggrahan, Jakarta Selatan

Ulujami nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pesanggrahan, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Ulujami
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Selatan
KacamatanPesanggrahan



Gnome-home.svg