Buka ménu utama

Ulumerah, Sitelu Tali Urang Julu, Pakpak Bharat

Ulumerah nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sitelu Tali Urang Julu, Kabupatén Pakpak Bharat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ulumerah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPakpak Bharat
KacamatanSitelu Tali Urang Julu

Citakan:Sitelu Tali Urang Julu, Pakpak Bharat


Gnome-home.svg