Ulumerah, Sitelu Tali Urang Julu, Pakpak Bharat

Ulumerah nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sitelu Tali Urang Julu, Kabupatén Pakpak Bharat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Ulumerah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPakpak Bharat
KacamatanSitelu Tali Urang Julu

Citakan:Sitelu Tali Urang Julu, Pakpak Bharat


Gnome-home.svg