Buka ménu utama

Umbu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gido, Kabupatén Nias, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Umbu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias
KacamatanGido

Citakan:Gido, Nias


Gnome-home.svg