Buka ménu utama

Umbu Idanotae nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Idanotae, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Umbu Idanotae
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanIdanotae

Citakan:Idanotae, Nias Kidul


Gnome-home.svg