Buka ménu utama

Umbuasi Barat nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Hilisalawa'ahe, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Umbuasi Barat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanHilisalawa'ahe

Citakan:Hilisalawa'ahe, Nias Kidul


Gnome-home.svg