Buka ménu utama

Umbul Limus, Marga Punduh, Pesawaran

Umbul Limus nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Marga Punduh, Kabupatén Pesawaran, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Umbul Limus
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesawaran
KacamatanMarga Punduh

Citakan:Marga Punduh, Pesawaran


Gnome-home.svg